< Till bloggens startsida

loved by all cuz she got that ass.

Shululululuuu yall! sitter i skolan atm o har rel to the igion.. lagom segt sådär.
Anyway, snart äre dags för Johnossi @ Grönan banne mig!! kommer bli awesome! Men de är väldigt mkt synd att inte min wingman Vinc kmr kunna va där eftersom han är i the United States of America... Men jag får försöka ha kul iaf;) haha

Asså dehär mä att plugga är sjukt överskattat.. varför plugga tråkiga ämnen när man lika gärna kan shoppa skor? hmmm lr äre så?

anyway nu ska jag försöka välja sicken religion jag ska fördjupa mig om.. i? på? haha hur säger man?
 TTYL
xoxo


Long distance is nothing when it comes to love.

Kommer verk inte på ngt att skriva om... är så gjukt trött i huvudet o behöver verk en kram... meen om allt skulle va enkelt så vore de ju inte någe kul alls!
Imorn ska jag iaf till Kikide o göra procklippningar, ska kasnke få gå min lärlingstid där men först måste jag visa dem vad jag går för:P är sjukt nervös, men d kommer nog gå bra :)
nej nu ska jag göra ngt vettigt, typ duscha, dricka te lr facebooka.. tror d blir de senare alternativet hahaha ;)
xoxo

You could be that modeltype, skinny and no apetite.

Jag har tänkt på en sak.. asså för ett tag sen så va de ju en massa prat om att man sände ut fel budskap till tjejer(o killar) om hur ens kropp skulle se ut, man skulle va size zero o va prec som den där tjejen på underklädesreklamen, man ville ju t o m att de inte skulle va tillåtet att ha sånna reklamaffischer lr va de nu heter, o sen kom ju de att t o m kurviga tjejer på catwalken och att ha former va de nya svarta. Men nu känns de som att vara smal är en självklarhet, att det är något som alla strävar efter och att vara mullig det ska man inte vara. Jag menar inte på de sättet att man gör de bara för att alla andra gör de, lr jo kasnke litegrann men mest eftersom att man själv vill vara smal för att känna sig nöjd med sig själv. Nu säger jag inte att varenda mullig människa är missnöjd m sitt utseende, de finns ju dem som tkr att de ar asheta precis som de är, o all acred till dem!

Sen finns de ju dem attention whores som säger "åh jag är så tjock o jag måste banta" bara för att de vill att deras kompisar ska överrösa de med ord och övertygeslser om att de är de inte o "kolla på mig då jag är ju ännu tjockare"
Sånt är bara löjligt!

Jag kan ärligt säga att jag är långt ifrån nöjd med mig själv, o detta säger jag inte för att ngn ska tycka synd om mig, usch nej tack de vill jag verk inte! Jag vet mkt väl att jag måste ta tag i det själv och ha en himla disciplin för att bli de jag vill, men jag gör så gott jag kan utefter min situation, mer kan jag inte göra. Ibland har jag mina studnder när jag ser mig jsälv i spegeln o tänker att "jag duger precis som jag är, jag är fin jag också" men så kommer jag till den insikten att neheheheeej du de är du inte!
Men om mina vänner älskar mig för den jag är och min familj värdesätter mig även om jag inte är modelilicious eller har de perfekta svallet eller perfekt hy, borde jag inte va nöjd ändå?
En kompis sa till mig en gång att man kan ha självinsikt om sig själv men att ens självförtroende inte tillåter att man egentligen är eller tycker så.
Hon sa att, "Felicia, du kanske har så att din självinsikt säger att du är inte den fulaste, mulligaste och ocharmigaste personen i värlen, men ditt självförtroende "ser" bara det dåliga och övertygar dig om att du inte duger ändå".
Kanske ligger det något i det..


Sicket långt inlägg det blev men jaaag kände att jag behövde skriva av mig lite hehe :)
haha o jag tror inte jag riktigt har kommit till ngn slutsats i det hela, men d är inte så många som läser denna bloggen så jaja;) haha
nej nu måste jag plugga religion -.-

pussarrr


jag tror jag skippar studentklänningen o kör på underkläder instead!

Gott folk, ngr dagar sen jag bloggade... men har verk haft fullt upp! Anywayyyyy är riktigt himla stressad över studentklänningen so inte finns! Beställde ju en från asos.com men nä, den funkade ju inte! men skam den som ger sig! haHA
kanske blir de så att jag beger mig in till hufvudstaden med Nathalie o kikar runt lite! Får se! men nu har jag lite o göra så i gotta go

later alligater

.


A fast nä, asså våran rektor är inte riktigt som alla andra rektorer, hon har sina egna små idéer och funderingar och gör inte riktigt som alla andra. Mösspåtagningen har ju börjat närma sig och som de brukar va är de mösspåtagning på Valborg, i år är valborg den 30e april en lördag, men då äre ju självklart att man har de da innan alltså den 29e men icke sa nicke!REktorn har bestämt att Vi ska ha mösspåtagning den 13e maj. 13 MAJ!!! seriöst, hur mobbat är inte de på en skala? kul, KUL att vi har de sådär 2-3 veckor efter alla andra, inte nog mä att vi tar studenten på en onsdag(!!) lix.. fy va tjurig jag knr mig men nä asså ja... jag känner att ibland får man va de...
Nej nu ska jag plugga:P hahahaaa duktig som jag e



bild tagen härifrån


xoxo


The OnePiece in my head

Nu ahr jag tjatat ganska länge om den där onepiecen meen om man har ngt så awesome att prata om så why not talk about it;)?


Cause we belong together.

Did it again

Jag har glömt bort vad jag egentligen skulle skriva..


I go ahead and smile

Gott folk förlåt mig för att jag är så galet dålig på att uppdatera! jag ska försöka skärpa mig :)
Idag har jag vart hos el dentist and bytt ut alla tänder!! nej nu ljög jag, jag satt dit ett sånt tandsmycke(heter de verk så?) hmm anyway de vart fiinfint:)
Blev inspirerad av Vinc när han sa att han skulle plugga ida så jag ska nog göra desamma, göra klart de loggböcker jag missat för projektet o lite annat... sen ska jag ut o powerwalka! Ska bli gött!! asså jag har 2 låtar jag går o nynnar på om dagarna den ena Vem e du, mä Panda DA Panda(skrev om dem i ngt inlägg för ett tag sen, snubben(snubbarna?) från Ystad u know) o så To The Ceiling mä Isaac Blackman haha, jag säger då de!  hmmmm neeej nu är jag riktigt sugen på att skaffa onepiece... min kära bror sa att han skulle köpa en till mig men han e ju så seeeeeg så vi får se hur d bli m de;)

Naeeej nuuu ska jag göra ngt annat men vi hörs senare!

lots of love<3

Panda Da Panda

RSS 2.0