< Till bloggens startsida

Men baby nu är det slut. För Alltid.

weheartit

Madonna

Snart sååå!


Dom 999 saker jag aldrig skulle göra Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort

Åkte in imorse för att Sebastian från L'oréal kom till salongen, va ju egentligen ledig men chefen sa att de va bra om jag ko m så va gör man inte, sen hade jag ju tänkt att vi skulle åka hem dirr efter men iiicke sa niiicke, vi lalla run tpå stan en stund och kollade kläder åt madre sen efter en lååång stund så åkte vi hem ;)
heh ganska.. segt men kul.. men ändå segt fr jag va så innerligt trött, hlr på och städar atm för mormor och abuelo kmr hem ikv:D weeeehoooo! Elelr ngt;) nej nu ska jag städa vidare:)

Farmor är en hon och farfar är en han och dom är människor.

ÄLSKAR drömmen jag hade inatt! Hahaha jag dog av garv när jag vaknade imorse! Drömde att jag och tjejerna på salongen skulle va mä på wipeout! Hahaha asså åh de va så kul! Grejjen är ju den att de blir ju inte lika kul bär man återberättar de för de är ju bilderna jag har i huvudet som är så kul! Hahahahahahaha! Men kul vare iallafall;D


999 <3

Åååh Kent har släppt sin nya <3 999 it's called:D lycka!
Ligger i sängen atm och funderar på om jag ska somnat ill en film eller gråta mig till sömns.. haha nä bah skojja! gråta orkar ja inte så de blir film. Har å sjukt ont i huvudet  o har haft det i typ 3 dgr nu-.- kanske borde gå till doktorn och få ngn bra tablett så man slipper detta elände. men ganska skönt att de är vanlig huvudvärk jag har o inte migrän!!
Anyway, satt med Linnilainen och åt lurre ute i solen idag. bland gråsuggor och löv. ett med naturen kinda;) eller?
Nä men ärligt talat,skön tjej de där! pratade litergann om sånt som man behöver prata om, kändesväldigt skönt. Fast de känns lite dumt lr va man ska säga, lr inte fumt men jajg har ju gått och hållt då mkt inom mig så länge så nu när man kanske pratar om de med ngn annan så känns de.. ovant typ, och ganska läskigt..
Men de blir nog bra tillslut!
Nej nu ska jag soovaa!
GoodNight, sleept tight and don't let the bedbuggs bite

I heard that your dreams came true.

Då sitter man här igen, asså jag afattar inte varför man inte bara kan sluta. Tänk om de fanns en sån knapp som gjorde att man bara kunde sluta tänka på någon, sluta sakna den personen, och bara låtsas som att inget hade hänt från första början.
Ibland tänker jag att det hade vart enklare om han hade sagt att det var något jag gjort som var anledningen till att han ångrat sig, eller att han mycket hellre hade fått sagt att han hade hittat någon bättre. Ganska brutalt men då hade jag iaf Vetat Varför han gjorde som han gjorde. Istället för att nu inte fatta ett dugg varför det blev som det blev. Eller ja, han har gett en anledning men han har sagt så mycket som bara säger emot sig självt. Och att man säger sånna saker som att "Jag ångrar att jag kysste dig den gången" eller "jag är mycket lyckligare nu" de gör så sjukt ont i mig! Ena stunden kan jag bli sjukt arg och tänka att nu skiter jag i honom för att han är inte värd allt det här. men o nästa stund saknar jag honom så otroligt mkt! Jag har vart på väg att smsa honom, fråga honom hur det är, men jag vet att antingen kommer jag bara bli ledsen eller bygga upp falska förhoppningar. Och det orkar jag inte. För jag vet, innerst inne, att han mår minst lika bra vare sig vi pratar eller ej och utan att bry sig om hur jag mår, när jag håller på att gå sönder.
Du vet det är som när man har tappat något ömtåligt, och man försöker plocka upp alla skärvor men gång på gång så tappar du dom och de känns som att du aldrig lyckad få upp alla och du försöker och försöker men det funkar bara inte och du känner at du snart ger upp. Där någonstans är jag, inte bara med det som hänt mellan mig och honom utan om en massa annat också, men jag vet inget annat just nu än att bara fortsätta. Hålla mina känslor inne och inte visa dom för någon. Därför skriver jag dom här, jag har berättat för några hur jag mår, men inte mer. Jag vill helst nog hålla allt inom mig för att inte andra ska gå och tänka på hur jag mår. För om andra vet hur jag mår och känner då känns det som att allt blir mycket mer påtagligt. Alltså allt blir så uppenbart, och jag vill inte det, inte nu för att just nu vill jag vara där för dom som verkligen behöver mig.
För jag klarar mig alltid.. Det har jag alltid gjort.

.


I lost my heart I lost my mind, without You.


Som musik man bara hör när man kan tala samma språk.

Om det inte hade blåst så värst mycket på utsidan av mitt hus och molnen inte hade funnits hade detta vart en av de mest livsvärda söndagarna någonsin!
Förutom att jag betalade alla mina räkningar och är lika fattig som en sommarjobbare på vintern så känns de ganska bra, ändå. Va på hejdåferre hos D & M igår för Alexandra och Mirjam, helt ok! de va mysigt och vi dansade lite och sånt annars ganska chill!  haha asså när Anthon, jag , Nathalie och Timmy är tsm så blire alltid så sjukt kul!
Egentligen ahr jag inte ett dugg vettigt och skriva om så jag kanske borde sluta här och koma tillbaks när jag har ngt bättre och säga.
Hej så länge

Sometimes I wonder why i'm still alive.


It's a big difference between getting what you want and what you need.

Ibland undrar man varför man inte tar sig själv i kragen, lär sig av sina misstag och går vidare. Folk säger till mig att - Felicia, du måste sluta grubbla så mycket och släppa taget. Men hur ska jag kunna göra det när det jag grubblar över sitter så djupt inne i mig så det nästan helt och hållet blivit en del av mig själv, att man funderar, vrider och vänder, när de har blivit lika naturligt som att man andas. Men ändå känns de inte som att det är såhär det ska va. Jag har alltid vart sån att jag har stängt inne allt och tänkt att "snart, snart kan jag berätta om hur jag mår, känner och tänker. Men inte än" och det är inte så att det är någon annan som har sagt till mig att jag inte får utan det är Jag Själv som har bestämt det, bestämt mig för att finnas där för dom jag bryr mig om. För just nu behöver dom mig mer än vad jag behöver få ur mig av de jag har inom mig. Jag vet att mina vänner finns där för mig, men nej, inte nu bara. De fanns en som jag berättade allt för, en som fick mig att riva mina murar och öppna mitt hjärta. Och då kändes det så bra, så otroligt skönt att få berätta precis så som jag kände. Men du vet precis när man känner sig trygg i en relation, vågat släppa in den personen och blottat sitt hjärta, och just Då inser att allt det där inte räknas längre. Allt man sagt till varann, allt man delat, det spelar inte längre någon roll för den andre har redan ångrat allt, ångrat det man sagt, gjort och visat. Vad finns det då kvar? Inte mycket. Och allt det här har bara gjort mig ännu mer säker på att ju mer man håller inne med saker, inte det att man är oärlig och sånt skit utan mer att man ja, håller inne med man känner, så blir man starkare, och det kanske inte är bra i längden, men det är vad som funkar just nu, vad som får mig att klara av den här dagen. För det är ju egentligen så alla gör, man tänker inte så mycket på hur det kommer påverka längre fram, bara man överlever idag.

I remeber you said..

Sicken hehehelg vaah?! Int visste man att de torra kerastasesäljarna, flashiga spokesman och champange kunde bli en så bra combo? Haha ja säger då de! De här med event är ingen dum idé må jag säga! Och spec inte när man jobbar med dom jag jobbar med, dom bästa devillsäga! Tú eres los ultimas! puss

RSS 2.0