< Till bloggens startsida

Räcker det om jag säger att jag älskar dig?

Gaaah denna dan har hittintills vart hel galen! Började med att jag försöv mig en kvart innan vi skulle åka hemifrån, kul!-.-
Så jag va på sjukt dåligt humör, dels för att jag hade försovt mig och för att vi har förbannade himla skolfoto ida:( inte kul! Jag hatar verk skolfoto o jag blir aldir g bra nog... menmen jag antar att jag är illa tvungen.
Men aif, när jag sitte rpå bussen med madde, och jag lyssnar på musik som vanligt och riktigt högt bara för att jag var sur o irriterad och inte orkade bry mig om vad alla andra tycker om minvalda volym, då helt plötsligt börjar killen brevid mig dansa. Med armarna, typ ngn break-dance-aktig-grejj. Jag tänkte först att han kasnke hade spasmer lr ryck lr ngt, men när han gjorde de igen så va jag tvungen o säga till madde att kolla så jag hade någon och garva med ahahahahahah XD jag höll på o dö, och inte nog med tt han dansade med armarna, han dansade i takt med min musik XD OH MY! inte ok hahahah, sen när jag berättade för Madde om snubbens om krockade med en älg o vi började garva, så började HAN GARVA!!!!! XD ahahhahahahahahahah oh my! ja jag säger då de, sicken morgon!

men nu måste jag plugga

lots of love
flisan<3

Waka Waka eh eh...

Oh my sicken dag!! 
Första lektionen tillbringades i salongen där vi fick föna en docka och kolla på när Mackan demade en herrklippning.. lagon slött sådär hahaha...
O nu sista lektionen har vi suttit o pratat om vad vi ska ha för tema på våran studentskiva och just nu sitter vi och letar flak. Gonna be awesooooooome!!! FYI;)

haha nej nu ska jag facebooka vidare...

catch u on the flipside

puss flisan<3


Nathalie Marie Olsson<3

Jag har en vän som heter Nathalie Olsson. hon är den finaste jag vet! Henne kan jag verk prata om allt med! Det är riktigt festligt tycker jag;)
Vi har gjort så sjukt mycket tillsammans! Och jag önskar inget hällre än att jag får dela många många MÅNGA fler minnen med henne!

Nathalie jag älskar dig ska du veta! Så Mycket! Jag finns alltid här för dig vad som än händer!


                           Jag älskar dig vännen<3


pusshej
Felicia(ärintegejj) ahahahahahaha
<3

RSS 2.0